• Beste Olewo Nederland, Wij zijn Els en Frans Bemelmans van Kennel van Manensheide Onze kennel bestaat sinds 31 juli 1970 verder...
  Beste Olewo Nederland,
Wij zijn Els en Frans Bemelmans van Kennel van Manensheide
Onze kennel bestaat sinds 31 juli 1970 en we zijn geregistreerd als Clubfokker.
We hebben 5 generaties eigen teven. Zij hebben al meerdere kampioenen ter wereld gebracht.

Wij gebruiken de producten van Olewo al meer dan 30 jaar. Wij willen ze niet meer willen missen!
Bij de pups is het onmisbaar! Door het voeren van Olewo Wortel korrels hebben de pups altijd een mooie ontlasting. Essentieel voor de goede ontwikkeling van een pup.
Verder merken we bij de pups een enorme verbetering van het pigment en ze krijgen er een super vacht van.
Ook de volwassen honden krijgen het iedere dag, zoals gezegd, wij gebruiken ze al zeker 30 jaar!
Vroeger haalden we het helemaal uit Duitsland. Maar nu kan het hier bij jullie!! Vandaag bestellen en morgen in huis, is een stuk makkelijker.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen!! Kijk voor meer foto's op de site 
Groetjes Els en Frans
 • Olewo Wortelen voor de hond en Bietenkorrels. Onze hond werd fitter, ontlasting vaster, mooiere vacht de kleur bruin in zijn verder...
  Olewo Wortelen voor de hond en Bietenkorrels.
 Onze hond werd fitter, ontlasting vaster, mooiere vacht de kleur bruin in zijn vacht werd intenser. Sinds we wortelen voeren, merk ik vooral verschil in de vachtkleur. Het bruin werd donkerder, mocht de hond toch eens diaree krijgen was het zo over. Ik gebruik het ook bij de pups, minder snel diaree. plus de goede dingen die het doet wat niet zichtbaar is, zoals dat het goed is voor het bloed, tegen ontsekingen. Ik ben nu sinds kort rode bieten gaan voeren en verwacht hier ook goede resultaten van.
Gerlanda Winkens
 • Wortelkorrels (honden) Wij geven de wortelkorrels als voorzorg omdat sommige van onze Cavaliers gevoelig zijn aan problemen met de anaalklieren. verder...
  Wortelkorrels (honden)
 Wij geven de wortelkorrels als voorzorg omdat sommige van onze Cavaliers gevoelig zijn aan problemen met de anaalklieren. Verandering is dus moeilijk te meten omdat er geen accuut probleem is, we geven de wortelkorrels preventief. Verder een vlotte levering, de wortelkorrels worden gemengd onder het voer van de Cavaliers en ze eten ze vlot mee op. Een natuurlijk supplement is altijd beter dan medicatie.
Peter Werts
 • Olewo rode bietenEen jonge PRE met soms wat vocht in benen door iets te fanatiek werk. (Ja, ik weet het!!) verder...
  Olewo rode bietenEen jonge PRE met soms wat vocht in benen door iets te fanatiek werk. (Ja, ik weet het!!) Maar door gebruik van de rode bieten korrels wordt dit snel afgevoerd door het lichaam.
 • 1
 • 2