Banner TBB
THE BARKING BAKERY

De Barking Bakery is de thuisbasis van Michelle en haar toegewijde fijnproever, Angus de hond.
Deze bijzondere bakkerij is gevestigd in Engeland. Alle producten zitten in verpakkingen die 100% recyclebaar zijn en TBB DisplayUK
zijn gemaakt van super schoon, voedselveilig plastic. Deze verpakkingen zoren ervoor dat o.a. de Woofins altijd veilig bij u thuis komen.

OVER The Barking Bakery

Michelle houdt van het maken van lekker eten voor haar hond Angus en Angus houdt er op zijn beurt nog meer van om ze op te eten! Als Angus zo vriendelijk is om deze lekkernijen met zijn vrienden te delen (wat niet zo vaak gebeurt!), dan springen ze een gat in de lucht. Dus, op veler verzoek, heeft dit dynamische duo hun producten onder de naam The Barking Bakery, gelanceerd en zich toegelegd op het creëren van heerlijke hondendelicatessen.

ANGUS' KEURMERK

Alleen de fijnste taarten verlaten de keuken van The Barking Bakery, en niet voordat Angus zijn deskundige zegel van goedkeuring heeft gegeven. Michelle gebruikt alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor haar klanten en alle elementen van haar verrukkelijke creaties zijn hond vriendelijk..