Betaalmogelijkheden

 

betalen-olewoVeilig betalen

Olewo Nederland een aantal mogelijkheden voor het veilig afrekenen van uw bestelling. Bij géén van de betaalmogelijkheden hoeft u in de webwinkel van Olewo gevoelige betaalinformatie in te voeren.
Olewo maakt voor iDEAL en Bancontact/MisterCash gebruik van de services van Pay.NL om uw betaling veilig te laten verlopen. Tevens kunt gebruikmaken van de services via PayPal. Bij deze betalingen wordt gebruik gemaakt van een goed beveiligde SSL-omgeving. Die kunt u herkennen aan het voorvoegsel ’https://’ in het adresvenster van uw browser en aan het icoon van een slotje. In een SSL-omgeving worden de gegevens die u invoert veilig versleuteld verzonden, zodat deze niet gelezen kunnen worden door onbevoegden.

 iDEAL en Bancontact/MisterCash

iDEAL

iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder bij Rabobank, ABN-AMRO, Fortis, Postbank (ING) en SNS kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Betalen met iDEAL is gratis bij Olewo.

Mistercash-bancontact

bancontact mister cash

Voor onze Belgische klanten heeft Olewo Nederland een aansluiting via Pay.nl voor betalingen via Bancontact/MisterCash. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 PayPal / Creditcard

PayPal

U betaalt electronisch via de SSL-beveiligde website van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij creditcardbetalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Betalen met PayPal is gratis bij Olewo Nederland.

Bankoverschijving / Vooruitbetalen

U kunt tijdens het afrekenen ook kiezen voor bankoverschijving. U kunt het totaalbedrag dan overmaken naar:

RABOBANK rekeningnummer 1249.34.277, t.n.v. KATRAMA te Renkum. 

Kiest u voor vooruitbetalen dan zal de bestelling verzonden worden nadat wij de betaling hebben ontvangen. Houd u er rekening mee dat dit soms iets langer kan duren. Via uw klant-login, waarvoor u na de bevestiging van de bestelling de link per mail ontvangt, kunt u tevens onze gegevens raadplegen.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Olewo Nederland:

IBAN: NL88RABO0124934277
BIC/SWIFT: RABONL2U
Naam: KATRAMA / Plaats: Renkum

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!