Waarom u voor Olewo producten kiest?Red-Beets-Carrots-Products

De markt voor natuurlijke diervoedersupplementen groeit sterk momenteel. Veel fabrikanten blijven steeds nieuwe producten introduceren. Het juiste supplement voor uw hond of paard kiezen kan dan verwarrend worden. Olewo biedt u diervoedersupplementen gemaakt van verse groenten met behoud van volledige voedingswaarde, zonder additieven of kunstmatige kleurstoffen in een handig formaat. Blijf dicht bij de natuur en de krachtige gezonde werking die alleen deze "SuperGroentes" ons kunnen bieden.

"SuperGroentes" staan bekend om de overvloedige voedingsstoffen die zij van nature uit afgeven.
Studies hebben aangetoond dat we miraculeuse resultaten kunnen behalen met zowel onze eigen gezondheid als die van onze dieren door het eten van deze SuperGroentes. Olewo maakt wortel- en rode bietensupplementen van deze SuperGroentes. Ze bieden essentiele voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering verzorgen, het imuunsysteem ondersteunen, huid en vacht optimaliseren en de algehele gezondheid op peil houden. Olewo diervoedersupplementen worden gemaakt van verse wortelen en rode bieten welke geteeld worden in Duitsland. Zie ook Over Olewo – Productie proces

Meer dan 35 jaar geleden was Olewo zijn tijd ver vooruit toen zij de eerste Wortelvlokken ontwikkelden en als natuurlijk diervoedersupplement op de de markt brachten. Olewo bleef aan kop bij de produktie van alle natuurlijke diervoeder supplementen door continue onderzoeken en studies te verrichten naar zowel de behoefte als de inhoud. Dankzij Olewo’s onderzoeken is het productieproces van het originele product steeds weer bijgesteld en geperfectioneerd door de jaren heen.
De Wortelkorrels zijn in de jaren 80 speciaal voor honden ontwikkeld. Elke dierensoort heeft zijn eigen specifieke spijsverteringssysteem en hoewel wortelvlokken uitermate geschikt zijn voor paarden, bleek uit onderzoek dat voor een optimale opname van de vitamine en olewowortelsvoedingsstoffen, honden een betere opname mogelijkheid hebben bij de geperste korrels.
Het proces van drogen en vormen van de wortelproducten wordt gedaan met een zogenaamde laag-warmte behandeling. Dit om zo alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen te behouden.

Olewo heeft het behoud van voedingsstofwaarden tijdens het droogproces van de supplementen door middel van een door hen uitgevonden techniek nog verder verbeterd.
Dankzij deze techniek en het toevoegen van olie kan de beta-caroteen van de wortel omgezet worden in vitamine A. Beta-caroteen is de voorloper van vitamine A.
Vitamine A is een zeer belangrijke voedingsstof die huid en vacht in optimale conditie houden. Tevens heeft dit een tumorremmende werking.

In 2003 kwam er een nieuw supplement, de Rode bietenvlokken, deze bestaat uit pure rode bieten. Aangezien de werking bij het voeren van bieten in de dierenwereld nog niet bekend was, heeft Olewo cel-biologische testen laten uitvoeren door Dartsch Scientific GmbH in Duitsland. Men verkreeg zo inzicht in de voordelen van het voeren van rode bieten en wat deze miraculeuse groente onze dieren te bieden heeft. Rode bieten zijn verkrijgbaar in vlokken en korrels en voor zowel paard als hond een smakelijk en lichtverteerbaar olewobietensupplement.

Een combinatie van wortelvlokken en rodebietenvlokken kan tevens aan kleine knaagdieren gevoerd worden. De wortelkorrels voor honden zijn tevens geschikt voor knaagdieren. Aangezien het “knagers” zijn zullen zij het supplement in kleine stukjes knagen en hebben daardoor een optimale opname van alle vitamines en mineralen.

Er is geen betere bron voor kennis en ervaring dan die van Olewo. De toewijding van Olewo is terug te vinden in het continue onderzoek en verbeteren van hun producten en om dat wat de natuur biedt op de meest efficiente en effectieve wijze om te zetten naar een natuurlijk supplement voor onze dieren. Dit alles om de gezondheid van onze dieren en hun leven te optimaliseren. Olewo producten hebben ook op de langere termijn bewezen zeer effectief te werken. Ze dragen zo bij aan de levensverlenging van onze dieren in goede gezondheid.